• slide-1

  • slide-1

  • Üdvözöljük!

    A Csernozjom Kft. honlapján természetvédelemmel és talajvédelemmel kapcsolatos információkat talál.

Informatikai tanácsadás

Támogatjuk olyan rendszerek bevezetését amelyek az adminisztratív és az operatív követelményeknek egyaránt eleget tesznek, beépített, ágazat specifikus funkciókat tartalmaznak. Ilyen rendszerek az alapfunkciók szélesebb köre és a speciális ágazati megoldások széles választéka révén, jobban megfelelnek a vállalatok egyedi igényeinek, nagyobb értéket nyújtanak, és gyorsabb bevezetést tesznek lehetővé.

Ilyen globális megoldású rendszerek, a vállalattal párhuzamosan képesek növekedni és az egyedi követelményeket támogatni amellett, hogy eltérő pénznemek, időzónák és nyelvek kezelésére van lehetőség, valamint többféle banki szabályoknak, beszámolási kötelezettségnek és törvényi szabályozásnak való megfelelés is biztosított.

Ügyfeleink új informatikai rendszereinek kiválasztása, jelenlegi rendszereinek felmérése, igényeinek feltérképezése, új rendszereinek a gazdasági folyamatokhoz való illesztése, bevezetése, felhasználók oktatása terén nyújtunk támogatást tanácsadási, projektvezetési, fejlesztési területeken. Ez a jellegű tevékenység lefedi a vállalat kulcsfontosságú területeit legyen az akár Pénzügyi, Logisztikai, Gyártási vagy egyéb vonatkozású.

Tevékenységünk kiterjed a futó rendszerek támogatására is amely magában foglalja a telefonos konzultációt, a távoli hibajavítási szolgáltatást, a személyes konzultációs rendelkezésre állást, az oktatás, a fejlesztési kapacitás biztosítását, és a fejlesztési feladatok végrehajtását

A cégcsoport további tagjai:

GEO-SIVO Kft.

GEO-SIVO Kft.

Környezetvédelmi tanácsadás, engedélyeztetés, műszeres mérés,  környezetvédelmi megbízotti feladatok ellátása, előzetes vizsgálatok, felülvizsgálatok elvégzése, jogi tanácsadás

 

 

Abiotika Bt.

Abiotika Bt.

Vidékfejlesztési, EU-s projektfejlesztési szakértői, és államigazgatási tanácsadói tevékenység.