• slide-1

  • slide-1

  • Üdvözöljük!

    A Csernozjom Kft. honlapján természetvédelemmel és talajvédelemmel kapcsolatos információkat talál.

Kormányhivatalok illetékességi területe

A 2017 január elsejétől érvényes új környezetvédelmi igazgatási rend alapján kissé megváltoztak a környezetvédelmi hatóságok illetékességi területei is. A fővárosi és megyei kormányhivatalok járási hivatala alá rendelt Környezetvédelmi és Természetvédelmi Osztályok már megyei alapú területi illetékességgel rendelkeznek, tehát minden megye saját környezetvédelmi osztállyal rendelkezik. A 71/2015. (III. 30.) Korm. rendelet ide vonatkozó mellékletei egyes esetekben, ügytípusokban  különös illetékességgel más kormányhivatalt is kijelöl, mint eljáró hatóságot. Ezt terjedelme miatt nem közöljük ezen az oldalon, de a jogaszbály linkjére kattintva a jogszabály mellékletekben olvashatja.

Az illetékes környezetvédelmi hatóságok, azaz a Megyei Kormányhivatalok Környezetvédelmi és Természetvédelmi Osztályainak elérhetőségeit megtalálja a Hasznos információk - Környezetvédelmi hatóságok menüpont alatt.

A cégcsoport további tagjai:

GEO-SIVO Kft.

GEO-SIVO Kft.

Környezetvédelmi tanácsadás, engedélyeztetés, műszeres mérés,  környezetvédelmi megbízotti feladatok ellátása, előzetes vizsgálatok, felülvizsgálatok elvégzése, jogi tanácsadás

 

 

Abiotika Bt.

Abiotika Bt.

Vidékfejlesztési, EU-s projektfejlesztési szakértői, és államigazgatási tanácsadói tevékenység.