• slide-1

  • slide-1

  • Üdvözöljük!

    A Csernozjom Kft. honlapján természetvédelemmel és talajvédelemmel kapcsolatos információkat talál.

Regionális Szakmai Fórum a Talajtípusra szabott gazdálkodásról

Az AGRO.bio Hungary Kft., a Csernozjom Kft., a Syngenta Kft., a Yara Hungária, a Vaderstad Kft., a Debreceni Egyetem Agrár Kutatóintézetek és Tangazdaság Nyíregyházi Kutatóintézetével, a Szent István Egyetem Agrár- és Gazdaságtudományi Kar Tessedik Campusával, a Pannon Egyetem Georgikon Karral és a Magyar Tudományos Akadémia MTA Agrártudományi Kutatóközpont Mezőgazdasági Intézetével együttműködésben

regionális szakmai fórumsorozatot szervez

 

 

 

 

Középpontban a TALAJ

 

Idén 2019-ben a Contivo™ mezőgazdasági vállalatfejlesztő program partnereivel közösen szervezett Regionális Szakmai Fórum címe a Talajtípusra szabott gazdálkodás.

A fórum témája a nyírségi homoktalajokon, a réti talajokon, a barna erdő talajokon, illetve a csernozjom talajokon előforduló talajproblémák és talajjavítási lehetőségek, valamint az adott területek tápanyag-gazdálkodási, növényvédelmi sajátosságai, és az ajánlott alkalmazható talajművelési eljárások bemutatása.

 

 

 

 

A Csernozjom Kft a következő témákban tart előadásokat:

Talajproblémák a nyírségi homok talajon, különös tekintettel a talajsavanyúságra és a szerves anyag hiányára. Mérési lehetőségek a gyakorlatban. (Nyíregyháza, 2019.02.19.)

Talajproblémák a barna erdőtalajon, különös tekintettel a talajsavanyúságra és az erózióra. Mérési lehetőségek a gyakorlatban. (Szarvas, 2019.02.21.)

Talajproblémák a csernozjom talajon, különös tekintettel a tömörödésre és a szerves anyag gazdálkodásra. Mérési lehetőségek a gyakorlatban. (Keszthely, 2019.02.26.)

Talajproblémák a réti talajon, különös tekintettel a tömörödésre és a rossz vízgazdálkodásra. Mérési lehetőségek a gyakorlatban. (Martonvásár, 2019.03.04.)

 

A Csernozjom Kft. - az Agrocares magyarországi képviselője - az előadások során az új szenzoros mérési lehetőségek gyakorlati alkalmazhatóságát is bemutatja.

A részletes program a www.regionalisszakmaiforum.hu oldalon elérhető.

 

 

 

 

A fórumon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a www.regionalisszakmaiforum.hu oldalon lehet.

 

 

A rendezvényekkel kapcsolatos további információkért keressen elérhetőségeinken.

 

A cégcsoport további tagjai:

GEO-SIVO Kft.

GEO-SIVO Kft.

Környezetvédelmi tanácsadás, engedélyeztetés, műszeres mérés,  környezetvédelmi megbízotti feladatok ellátása, előzetes vizsgálatok, felülvizsgálatok elvégzése, jogi tanácsadás

 

 

Abiotika Bt.

Abiotika Bt.

Vidékfejlesztési, EU-s projektfejlesztési szakértői, és államigazgatási tanácsadói tevékenység.